Vi behandlar takläggare och hur man gör för att hitta rätt i djungeln av tjänster som erbjuds. I dagens artikel tänker vi fokusera på hur man jagar upp en bra takfirma på internet och vi har även med ett svar på dagens läsarfråga från Lasse som hittade en bra takläggare på nolltid med hjälp av Google’s lokala sökfunktion.

olika taktvätt med takläggare - stockholmNär man letar efter en takläggare på internet kan man lätt i farten glömma att titta på några viktiga saker. Det är att takläggaren skall inneha F-skatt, vara en registrerad firma. Ha försäkringar under tiden de utför arbete och även helst lämna en garanti på det arbete de utför. Allt detta går oftast lätt att läsa sig till på en takfirmas hemsida. För att komma in på en takläggares hemsida (takläggarenistockholm.se) kan använda sig av Google. Då söker man på exempelvis takläggare + stockholm eller bara takläggare stockholm och man får upp ett urval av takfirmor. Är det ett speciellt arbete man vill ha utfört som t.ex. taktvätt kan man söka på taktvätt + ort för att få firmor som erbjuder taktvätt.

Lasse använde sig av den här metoden och fick bra resultat snabbt. Här kommer hans kommentar:

Jag behövde lägga om några takpannor och få taket besiktigat, även behövdes en koll i stuprören så de inte var fulla av löv och annat skräp. Jag Googlade på takläggare Malmö och fick snabbt fram ett urval av takfirmor som verkade bra. I den lokala listan var firmorna betygsatta och hade recensioner från tidigare kunder hos takläggare stockholm. Jag valde den firman med bäst betyg och flest positiva recensioner. Vi bokade in arbetet över telefon och de lät jättetrevliga. De kom till mig på det datum vi bokat och utförde arbetet professionellt som man kunde vänta sig. Jag är jättenöjd och jag la knappt ner någon tid för att få tag på takläggaren!